Himmerlandsgade 6, 2. tv, 9000 Aalborg

Lækker 2-værelses lejlighed i Øgadekvarteret

Denne super flotte og lyse lejlighed er simpelthen så god.
Når du træder ind i lejligheden har du en god entré, hvor der er masser af plads til overtøj m.m. Entreen er også en fordelingsgang og er midten af lejligheden. Fra entreen har du adgang til badeværelset, som det første. Her er lavet et nyt badeværelse med indbygget bruseniche, og til trods for badeværelsets lille størrelse, så føler man sig ikke for sammenklemt derude.
Herefter har vi køkkenet. Det er også nyt og i hvide flotte elementer. Der er installeret en opvaskemaskine og man har udsigt til den skønne gårdhave. Man kan sagtens have noget mere bordplads på modsatte side, eller eventuelt en lille bord og to stole.

Så har vi stuen. Det er et rum, som er meget nemt at opdele. Spisebordsplads i den ene side og tv-stue i den anden. Det er et rum, som bliver lyst godt op udefra. Det er gennemgående i hele lejligheden.

Til slut har vi soveværelset. Her er også god plads til et stort klædeskab, en almindelig dobbeltseng samt mere. Fra soveværelset er der udgang til en altan. Fra altanen er der udsigt til gårdhaven.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, cykelparkering og depotrum.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 5400 kr./md

Månedlig acconto: 400,-
Indflytning fra: 1. juli 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juli 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 74 m²

Månedlig husleje: 5400 ,-

A-conto: 400,-

Depositum: 16200 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center