Himmerlandsgade 6, 1. th, 9000 Aalborg

Rummelig og lys 2-værelses lejlighed med altan

Lejligheden er bestående af en entré, hvor man lige kan sætte sko og overtøj. Her er der så indgang til badeværelset, som er med indsat brus, men med flotte fliser.
Næste rum er køkkenet, som er dejligt lys i hvide materialer og godt med bordplads. Her er der udsigt til den skønne gårdhave.
Dernæst har vi soveværelset, som er af en rigtig god størrelse med plads til stor seng, klædeskab og skrivebord. Herfra er der udgang til en altan.
Til slut har vi stuen. Den kan nemt opdeles i stueområde og spiseplads, da det er aflangt og firkantet. Det er nogle gode store rum man får her, da lejligheden har mange kvadratmeter. Der er også super fine detaljer i loftene.

Der er fælles vaskeri og depotrum til lejligheden.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 5500 kr./md

Månedlig acconto: 400,-
Indflytning fra: 1. juni 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juni 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 74 m²

Månedlig husleje: 5500 ,-

A-conto: 400,-

Depositum: 16500 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center