Himmerlandsgade 17, 1. th, 9000 Aalborg

Stor 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Når du træder ind i denne lejlighed, kommer du ind i en lille entré, der herefter leder ind i badeværelset. Badeværelset er forholdvis nyrenoveret og har en indbygget separat bruseniche. Det er dejligt lyst med hvide klinker.
Herefter har vi køkkenet. Der er sat et ekstra bord ind, for at give mere bordplads, og fra vinduet har vi udsigt til den dejlige store og grønne gårdhave.
Ligeud fra gangen har vi soveværelset. Det er et kæmpe rum med mange muligheder. Selv en almindelig dobbeltseng ser lille ud herinde. Så drømmer man om et stort klædeskab, så passer det her soveværelse i hvert fald der til.
Sidst har vi stuen. Den er meget nem at indrette, og i og med at den er aflang, kan man nemt opdele spisebord fra sofa-område.

Til ejendommen er der depotrum, fælles vaskeri, cykelparkering og fælles gårdhave.

OBS! Mindre hunde tillades efter aftale.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 5495 kr./md

Månedlig acconto: 550,-
Indflytning fra: 1. december 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. december 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 69 m²

Månedlig husleje: 5495 ,-

A-conto: 550,-

Depositum: 16485 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center