Helgolandsgade 21, st. th, 9000 Aalborg

Flot og hyggelig 2-værelses lejlighed

Lejligheden som er beliggende i vestbyen, er en super dejlig lejlighed til en god husleje. Den består af en stue med plads til både spisebord og tv område, et soveværelse med god plads, et badeværelse med separat brus og et nyere køkken. Der kommer meget lys ind i lejligheden, og det gør at den virker større. Alt i alt en hyggelig lille lejlighed med alt man har brug for og i et område, hvor du er tæt på hverdagens nødvendigheder.

Til ejendommen er der en gårdhave, fælles vaskeri og der er et depotrum til hver lejlighed. Der er mulighed for parkering i gården også.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 4500 kr./md

Månedlig acconto: 350,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 43 m²

Månedlig husleje: 4500 ,-

A-conto: 350,-

Depositum: 13500 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center