Hasserisgade 3, st. th, 9000 Aalborg

Fin 1-værelses lejlighed med altan

Lejligheden er super fin med en lille entré, der først fører ud til badeværelset. Det er en smule opdelt med toilet i den ene side, håndvask i midten og bruser i den anden side. Der kan derfor sættes en stang op til bruseforhæng, som adskiller bruseren fra resten.
Til højre fra indgangen har vi værelset. Det er et godt firkantet rum med nyt gulv. Her kan man prøve at få plads til så meget som muligt. En god idé vil være en sovesofa.
Til venstre side for indgangen har vi køkkenet. Det er pænt hvidt og har plads til et mindre spisebord og to stole eller noget mere bordplads hvis man vil i modsatte side. Fra køkkenet er der adgang til egen altan, som også er forholdvis ny.

Til ejendommen er der depotrum og der er fælles vaskeri på 5. sal, som kan benyttes gratis.

Aalborg bliver ikke kaldt Nordens Paris for ingenting - og intet sted mærker man mere til kultur og underholdning end i Aalborg Midtby. Aalborg Teater byder på teaterforestillinger for enhver smag, du kan se den nyeste blockbuster i Kennedy Arkaden, eller se en kunstfilm i Biffen Nordkraft. 

De mange indtryk i midtbyen skaber karakter og det kan ses på facaderne. Ved at bo i Aalborg Midtby er du garanteret aldrig at gå glip af begivenheder eller et par øl med vennerne i Jomfru Ane Gade. 

Der er også rig mulighed for transport uanset hvor du skal hen: øst, vest, syd.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 3950 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 1

Størrelse: 39 m²

Månedlig husleje: 3950 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 11850 ,-

Forudbetalt leje: 3950,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center