Hasserisgade 12, st. tv, 9000 Aalborg

Skøn herskabelig 3-værelses lejlighed

Lejligheden er bestående af en lang fordelingsgang, hvor man i starten lige har lidt entré areal, hvor der kan hænges skoskabe og knager. Til højre har vi først badeværelset. Det er forholdsvis nyt og har først håndvask, et område til bad. Der er opsat stænger til badeforhæng, så der ikke er vand over det hele. I enden af badeværelset har vi så toilettet.
I venstre side har vi to stuer en-suite. Der er en flot dør imellem de to rum, så man sagtens kan bruge dem som to separate værelser. Alligevel ville det være smart at bruge ene del til spisestue og den anden tv-stue. Der er gode vinduer, hvor lyset strømmer ind i lejligheden. Det er nogle flotte rum.
I enden har vi soveværelset, som er et godt stort rum. Her er der et klædeskab, og man kan sagtens have både en dobbeltseng og et skrivebord derinde.
Til slut har vi køkkenet, som er flot med brune træbordplader og så er der installeret en opvaskemaskine.

Til ejendommen er der cykelparkering, og man kan sagtens tage nogle havemøbler ud og sætte sig i gårdmiljøet.
Der er også fælles vaskeri.

Det rolige boligområde, Hasseris, er kendt for sit planlagte, landsby-agtige centrum og for Kunsten, et moderne kunstmuseum designet af Alvar Aalto. 

Tæt på Kunsten er Aalborg Tårn, der har et udsigtsdæk med panoramaudsigt. I en af områdets mange parker er det populære Aalborg Zoo hjemsted for elefanter og isbjørne, mens Hasseris Skov er et enormt område med skov- og strandenge. 

Med områdets rolige rammer, Gammel Hasseris Skole og Hasseris Gymnasium er kvarteret meget populært hos børnefamilier. Det er et fint kvarter til personer, som ønsker at bo i Aalborg, men ikke i midtbyens larm.

Hasseris har også gode indkøbs- og transportmuligheder.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Pris: 6850 kr./md

Månedlig acconto: 500,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 79 m²

Månedlig husleje: 6850 ,-

A-conto: 500,-

Depositum: 20550 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center