Fredericiagade 3T, 9000 Aalborg

Hyggelig og lys 2-værelses lejlighed

Lejligheden er bestående af en gang/entré med gode opbevaringsmuligheder. Til venstre har vi som det første badeværelset. Det er med en bruseniche, hvor man kan slå dørene sammen og der er godt med plads derude. Ude i gangen igen har vi så til højre indgang til et flot soveværelse. Der er skrå vægge, men de er høje, så man kan indrette normalt. Det er et dejligt stort lyst rum.
Gangen fører os videre ind i lejlighedens køkken alrum, som først har det store rum og så snøre den sig rundt og så har vi køkkenet. Vinduerne fylder meget og giver meget lys. Det er et rigtig dejligt rum.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, mulighed for parkering og depotrum samt en gårdhave.

Det er tilladt at have husdyr på max 10 kg. i lejlighederne.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OBG

Pris: 6225 kr./md

Månedlig acconto: 900,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 75 m²

Månedlig husleje: 6225 ,-

A-conto: 900,-

Depositum: 18675 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Ja

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center