Fredericiagade 3G, 9000 Aalborg

Hyggelig og lys 2-værelses lejlighed

Denne lejlighed er bestående af en separat entré, hvor du kan have knager og skohylder. Herfra træder du ind i stuen, hvor du kan have spisebord og tv-område. Der er store vinduer, hvorfra der strømmer en masse godt lys ind. Køkkenet er super lækkert, og er i forlængelse med stuen. Det putter sig lidt ind i et hjørne af lejligheden, som gør det meget hyggeligt. Samtidig er det stadig tydeligt integreret med stuen, så det kan kaldes et køkken-alrum.
Fra stuen er der indgang til soveværelset, som er en rigtig god størrelse. Her er plads til en dobbeltseng med sengeborde på hver side. Der er allerede et klædeskab med 3 låger indsat i soveværelset. Fra soveværelset er der adgang til lejlighedens badeværelse, som har separat brus med foldbare døre. Der er et spejl med lys i også.

Til ejendommen er der fælles vaskeri i kælderen, depotrum samt fælles gårdhave.
Man kan få gratis licens til p-pladserne ude i gården.

Husdyr på max 10 kg tilladt.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser.
Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion.
Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Lejenr. 1214OBG

Pris: 6225 kr./md

Månedlig acconto: 1000,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 73 m²

Månedlig husleje: 6225 ,-

A-conto: 1000,-

Depositum: 18675 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Ja

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center