Fredericiagade 3C, 9000 Aalborg

Rummelig og lys 2-værelses lejlighed

Lejligheden er bestående af en entré med overtøjsopbevaring som fører til en fordelingsgang hvor vi til den ene side har et nyere køkken med en opvaskemaskine og til den anden side har et soveværelse med indbyggede skabe. Mellem soveværelse og stue har vi et badeværelse med separat brus, som også er af nyere materialer. Til sidst har vi lejlighedens stue, som er pænt rummelig. 

Alle lejligheder i bygningen er handicapvenlige, da de er forsynede med skydedøre, god plads og en elevator. I bygningens kælder er der et depotrum til hver lejlighed samt en vaskekælder. 

Udover disse faciliteter er der en dejlig gårdhave med bænke og en legeplads. 

Der er parkeringspladser til ejendommen, som man kan få gratis licens til, men de kan dog kun tilgås efter først-til-mølle princippet, da der ikke er pladser nok til alle beboere. 

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have. 

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OBG

Pris: 6225 kr./md

Månedlig acconto: 1000,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 75 m²

Månedlig husleje: 6225 ,-

A-conto: 1000,-

Depositum: 18675 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Ja

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center