Elmevej 9, kld., 9900 Frederikshavn

Budgetvenlig tre-værelses lejlighed i kælderetagen i Frederikshavn

Velkommen til denne prisvenlige tre-værelses lejlighed i kælderetagen, beliggende i Frederikshavn. Denne bolig er en praktisk løsning for dem, der ønsker en simpel og økonomisk boligoplevelse.

Køkkenet: Køkkenet er funktionelt med hvide elementer og grundlæggende apparater, herunder en opvaskemaskine. Det giver dig mulighed for at lave dine måltider og håndtere dine opvask nemt.

Stuen: Stuen er rummelig nok til at rumme en sofa gruppe og spisebord, men den har en enkel indretning. De små vinduer i kælderetagen giver et godt naturligt lys trods lejlighedens placering i kælderen. .

To Værelser: Lejemålet inkluderer to værelser, hvoraf det ene er større end det andet. Dette giver dig mulighed for at tilpasse rummene efter dine behov. Det mindre værelse kan bruges som kontor eller opbevaringsplads.

Beliggenhed: Beliggenheden er praktisk, med let adgang til indkøbsmuligheder og offentlig transport. Du vil også finde grundlæggende rekreative muligheder i nærheden, og Frederikshavn er en topdestination for naturoplevelser, heriblandt pikkerbakkerne og den dejlige østkyst.

Denne tre-værelses lejlighed i kælderetagen er en prisvenlig mulighed for dem, der ønsker at bo i Frederikshavn uden at strække budgettet.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1260SK

Pris: 3500 kr./md

Månedlig acconto: 350,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 66 m²

Månedlig husleje: 3500 ,-

A-conto: 350,-

Depositum: 10500 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center