Egeparken 4, 4. 3, 9000 Aalborg

Fantastisk 3-værelses lejlighed med altan i Parkbyen

Velkommen til Egeparken, et nyopført boligprojekt med nybyggede lejligheder på toppen af Sohngårdsholmsvej. Her er du både tæt på byen og indkøbsmuligheder, samtidig med at du har Golfparken lige i din baghave.

Denne skønne og moderne lejlighed er 96 kvm, og fordeler sig over et entreområde, et dejligt opholdsrum bestående af kombineret køkken-alrum med stue, 2 gode værelser med masser af lys, og et moderne og lyst badeværelse med vaskesøjle.

Man træder ind i entreen, hvor man straks bliver mødt af lyset fra de store vinduer, som oplyser det dejlige køkken-alrum. Til højre har man badeværelse, og ligeud har du adgang til udsigtsrig altan, hvor man har udsigt til Aalborgtårnet, Sohngårdsholmslot, fjordkig og starten af Golfparken. De to værelser ligger ud for køkkenet og har begge store vinduer og indbygget skabsplads. Der er gulvvarme i alle rum.

Lejligheden inderholder alt i hårde hvidevarer, ligesom at der medfølger depotrum i kælderen. Omkring bygningerne er der både legeplads og udendørs træningsudstyr.

Der medfølger p-licens i huslejen.

Pris: 8895 kr./md

Månedlig acconto: 900,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 96 m²

Månedlig husleje: 8895 ,-

A-conto: 900,-

Depositum: 26685 ,-

Forudbetalt leje: 8895,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Ja

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center