Dannebrogsgade 47, 3. tv, 9000 Aalborg

Super flot herskabelig 3-værelses lejlighed

Denne super skønne lejlighed er den ideelle herskabslejlighed, for dem der elsker charmerende lejligheder med flotte deltaljer.
Lejligheden er bestående af en fordelingsgang, der først har badeværelset, som er småt med separat brus, som er fantastisk ved denne lejlighed. Det ses nemlig ikke så tit ved disse lejligheder. Dernæst har vi køkkenet. Det er nyere i flotte hvide elementer og med plads til et mindre spisebord og to stole.
Overfor har vi de to stuer en-suite med en dobbeltdør med ruder i, der er så flot. Der strømmer masser af lys ind fra de store vinduespartier. Ideelt kan stuerne deles op i spisestue og tv-stue, som ses på billeder. Ellers kan man sagtens have kontor i det ene eksempelvis. Sidst er der soveværelset, som er et godt stort rum, hvor man kan have et stort klædeskab samt en stor seng også.

Til ejendommen er der fælles vaskeri og cykelparkering.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr: 1214FUT

Pris: 5500 kr./md

Månedlig acconto: 500,-
Indflytning fra: 15. juli 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 15. juli 2023

Antal værelser: 3

Størrelse: 90 m²

Månedlig husleje: 5500 ,-

A-conto: 500,-

Depositum: 16500 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center