Dannebrogsgade 47, 1. th, 9000 Aalborg

Flot nyrenoveret 2-værelses lejlighed

Lejligheden er bestående af en entré, som også er en fordelingsgang over lejlighedens rum. Der kan sættes skoskabe og knager op i gangen til overtøj og sko, som det mest optimale. Til højre side har vi de to værelser. De ene er soveværelset med indbygget klædeskab og vindue ud til baggården. Rummet bliver lyst godt op fra vinduet.
Lige ved siden af har vi stuen. Den er super god i forhold til indretning. Der ligges meget op til et spisebord ved det store flotte vinduesparti, og så stueområde i den anden ende. Et godt stort rum. Så har vi ude i entreen et rum, hvor vi har toilettet og en håndvask. Der er så bygget et rum til brus og en ekstra håndvask. En rigtig god løsning til lejligheder som disse, der er lidt ældre.
Til slut har vi køkkenet, som er i helt nye materialer, og er super lækkert. Der er godt med bordplads og det har en perfekt størrelse.

Til ejendommen er der fælles vaskeri og cykelparkering.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1214OFO

Pris: 5350 kr./md

Månedlig acconto: 400,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 72 m²

Månedlig husleje: 5350 ,-

A-conto: 400,-

Depositum: 16050 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center