Danmarksgade 12, 1. tv, 9000 Aalborg

Stor lys lejlighed i nyrenoveret ejendom, centralt i Aalborg

Denne super lækre lejlighed, som er nyrenoveret har alt man kunne tænke sig. Den består af en entré der er i forbindelse med stuen. Stuen er rimelig stor og med plads til spisebord og tv-område. Stuen er med en rå mur-væg, som er ren New Yorker-stil. Fra stuen har du adgang til soveværelset, hvor der er plads til et stort klædeskab samt en stor seng. Der strømmer lys ind fra vinduet.
Fra stuen er der også indgang til badeværelset, som er stort med separat bruseniche med glasdøre. Der er ligeledes indsat en vaskesøjle og der er gulvvarme.
Så har vi køkkenet, som er med god skabsplads og opvaskemaskine. Fra vinduerne kan du se ned til gårdhaven.
Til slut har vi det sidste værelse, som eventuelt kan bruges til kontor, et barneværelse eller walk-in closet. Der er herfra en udgang til en mindre altan der vender mod syd.

Aalborg bliver ikke kaldt Nordens Paris for ingenting - og intet sted mærker man mere til kultur og underholdning end i Aalborg Midtby. Aalborg Teater byder på teaterforestillinger for enhver smag, du kan se den nyeste blockbuster i Kennedy Arkaden, eller se en kunstfilm i Biffen Nordkraft.
De mange indtryk i midtbyen skaber karakter og det kan ses på facaderne. Ved at bo i Aalborg Midtby er du garanteret aldrig at gå glip af begivenheder eller et par øl med vennerne i Jomfru Ane Gade.
Der er også rig mulighed for transport uanset hvor du skal hen: øst, vest, syd.

Pris: 8300 kr./md

Månedlig acconto: 600, 300,-
Indflytning fra: 1. februar 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. februar 2023

Antal værelser: 3

Størrelse: 82 m²

Månedlig husleje: 8300 ,-

A-conto: 600, 300,-

Depositum: 24900 ,-

Forudbetalt leje: 8300,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center