Boulevarden 33A, 2. th., 9000 Aalborg

Stor og attraktiv delevenlig 4-værelses lejlighed med opvaskemaskine

Indretning:
En super fin og ret så charmerende lejlighed med en god planløsning hvor kvadratmeterne er fordelt fordelagtigt ud i alle rummene. Når man træder ind i den 4-værelses lejlighed, træder man som det første ind i entréen, hvor der er plads til opbevaring af sæsonens overtøj. Fra entréen er der adgang til den første stue og køkkenet. Køkkenet er en fin størrelse med opvaskemaskine og kogeø, med mulighed for at sætte et par barstole. Går man ind i stuen, vil man hurtigt opdage, at der er tale om to stuer en suite med fine franske døre. Derudover så er der to gode værelser samt et badeværelse med en fin bruseniche. Alt i alt en rigtig fin lejlighed hvor de 100 kvm er godt fordelt og synes større, da dagslyset bryder igennem de store dannebrogsvinduer.

Beliggenhed:
Det bliver simpelthen ikke mere centralt. – udenfor døren ligger der et utal af shoppingmuligheder, dagligvarerindkøb og transportmuligheder. Derudover er der heller ikke langt til parkområder og havnefronten.

Bemærk, at lejligheden ikke er istandsat ved indflytning og derved heller ingen istandsættelsesomkostninger ved fraflytning. 

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje.nr. 1260ABS

Pris: 6995 kr./md

Månedlig acconto: 1000,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 4

Størrelse: 100 m²

Månedlig husleje: 6995 ,-

A-conto: 1000,-

Depositum: 20985 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center