Bispensgade 12, 1. 3, 9000 Aalborg

3-værelses lejlighed på 83kvm i centrum Aalborg

Nyrenoveret lejlighed med flotte skibsplankegulve i hele lejligheden. Lejligheden er i to plan og har masser af charmerende detajler.
Når du træder ind i denne lejlighed, kommer du direkte ind til trappen, som fører op til førstesalen, hvor køkken-alrum, badeværelse, gang samt begge værelser befinder sig
I entreen finder du også en vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Her kan du også have plads til jakker og sko, så du er klar til at træde op på den dejlige førstesal.

Køkken-alrummet som er dejlig stor og lys er bestående af et helt nyt køkken med alle hårde hvidevarer samt en sort elegant højglans emhætte. På førstesalen finder du også en lille mellemgang, hvor en glasdør fører ind til det ene værelse.
Mellem trappe og køkken-alrum ligger lejlighedens badeværelse, som er med flotte klinker samt gulvvarme. Fra stuen er en dør ind til lejlighedens soveværelse, som har masser af plads og halve skråvægge på den ene side.

Til bygningen er p-pladser, som man kan skrive sig op til.
Der er ligeledes er der cykelparkering og mindre husdyr kan tillades, men er til individuel vurdering i boligens ejerforening.

Pris: 7995 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 83 m²

Månedlig husleje: 7995 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 23985 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center