Østerbro 72, 3. tv, 9000 Aalborg

Herskabelig 3-værelses lejlighed på Østerbro

Denne nyrenoverede lejlighed er god til dem, der gerne vil dele en lejlighed eller til parret, som gerne vil have ekstra meget plads.
Når man træder ind i lejligheden kommer man ind i en fordelingsgang, der har et fint gråt gulv, der får den til at minde om entréen i et hus. Herfra kan du gå ind i lejligheden nyere køkken, der er i hvid og med indbygget mikroovn samt installeret opvaskemaskine.
Badeværelset er opdelt, så der fra gangen er indgang til toilet og håndvask og fra soveværelset er der indgang til et brusebad og en håndvask. Udover badeværelses tilgang i soveværelset, er der også masser af skabsplads og generelt god plads til en stor seng.
Til slut har vi de to stuer en-suite, som har en dør imellem, så man kan benytte det ene som soveværelse, hvis man skal dele lejligheden, ellers kan man selvfølgelig lave tv stue i det ene værelse og spisestue i det andet. Der er også god plads til, at man kan lave et kontorhjørne.
En gennemgående deltaje i hele lejligheden er belysningen fra vinduerne, der giver en hel masse.

Til ejendommen er der cykelparkering, fælles vaskeri og depotrum.
Katte er tilladt.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg.
Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

OBS! Lejen stiger til 6700 kr. efter første år.

Leje nr : 1214OW

Pris: 5950 kr./md

Månedlig acconto: 700,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 94 m²

Månedlig husleje: 5950 ,-

A-conto: 700,-

Depositum: 20100 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center