Østerbro 46A, 1. th, 9000 Aalborg

Dejlig 2-værelses lejlighed

Velkommen til denne rummelige 2-værelses lejlighed, der oser af charme og komfort.

Som du træder ind i lejligheden, vil du straks bemærke det store hvide køkken, der fungerer som hjertet i hjemmet. Køkkenet byder på masser af plads til madlavning og opbevaring med ekstra skabsplads, der gør det nemt at organisere dine køkkenredskaber og ingredienser.

Lige ved siden af køkkenet finder du en hyggelig entré, hvor der er plads til overtøj, sko og mere. Fra entréen har du direkte adgang til det nyere badeværelse, der er udstyret med en stilfuld indbygget brusekabine. Dette badeværelse giver dig mulighed for at starte dagen i ro og fred.

Når du bevæger dig videre ind i lejligheden, vil du blive mødt af et lyst og indbydende opholdsområde. Stuen og soveværelset får rigeligt med naturligt lys, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Soveværelset er rummeligt og giver masser af plads til en komfortabel seng og opbevaringsmøbler. Soveværelset kan tilgås fra køkkenet og fra stuen.

Det, der virkelig skiller sig ud i denne lejlighed, er at den er ældre i looket, men samtidig formår at fremstå pæn og elegant. Der er rå trægulve, der tilføjer en unik karakter og varme til rummene. Disse gulve tilføjer en rustik elegance til hele lejligheden og giver den et tidløst udseende.

Kort sagt, denne lejlighed er det perfekte sted at kalde hjem. Med sit store køkken, moderne badeværelse, lysfyldte stue og charmerende soveværelse, vil du føle dig velkommen og komfortabel i hvert hjørne af denne dejlige bolig.

OBS! Katte er tilladt i lejemålet.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OW

Pris: 4900 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. december 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. december 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 64 m²

Månedlig husleje: 4900 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 14700 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center