Langelandsgade 3, 3. th, 9000 Aalborg

Flot 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Velkommen til denne rummelige 2-værelses lejlighed med en størrelse på 57 kvadratmeter. Denne lejlighed tilbyder en behagelig og fleksibel boligoplevelse med flere muligheder for indretning.

Når du træder ind i stuen byder den på en skøn mængde naturligt lys, der strømmer ind gennem de store vinduer. Dette rum giver dig masser af plads til at lege med indretningen og skabe din egen personlige stil.

Køkkenet har en tidløs æstetik med hvide låger og mørke trægreb. Selvom det kan være lidt ældre i stilen, er det stadig fuldt funktionelt og giver dig mulighed for at tilberede dine yndlingsmåltider.

En fordelingsgang fører dig til soveværelset, som byder på tilstrækkelig plads til en stor seng og opbevaringsmøbler. Her kan du skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til en god nattesøvn.

Badeværelset har en separat brus, hvilket tilføjer bekvemmelighed til din daglige rutine. De hvide, rå trægulve strækker sig gennem hele lejligheden og giver en sammenhængende og tidløs fornemmelse til rummene.

Denne 2-værelses lejlighed er ideel for enkeltpersoner eller par, der søger en rummelig og velbeliggende bolig med masser af naturligt lys og plads til personlig indretning.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1216HLP

Pris: 3690 kr./md

Månedlig acconto: 925,-
Indflytning fra: 1. december 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. december 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 57 m²

Månedlig husleje: 3690 ,-

A-conto: 925,-

Depositum: 11069 ,-

Forudbetalt leje: 4615,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center