Spiesgade 40, 1. 5, 9400 Nørresundby

Flot 2-værelses lejlighed i kollegie

På Spiesgade i Nørresundby har vi lige nu en lejlighed på 49m² til leje. Lejligheden består af soveværelse, køkken og stue samt badeværelse med bruseniche.

Når du henter din cykel op fra kælderen har du bare få minutter over enten Limfjordsbroen eller Kulturbroen før du rammer Nytorv, Jomfru Ane Gade, Aalborg Streetfood, Friluftsbadet eller andre af "storebror" Aalborgs fortræffeligheder.

Du kan dog også sagtens holde dig på din egen side af dammen og gå de få skridt over i Nørresundby Citycenter hvor du finder Føtex, Nadias Sandwich, apotek og flere butikker. Også Lidl og Netto ligger indenfor gåafstand.
Når du er færdig med din løbetur langs den smukke havnefront, smider du tøjet i vaskekælderen og sætter de lugtende løbesko i depotrummet i kælderen.

Oppe i lejligheden er der hurtigt internet med i den á conto du ser her på annoncen. Det betyder at der er rig mulighed for at deltage i Teams-møder med studiekammeraterne, hygge med lidt Netflix eller bare tæve en masse n00bs på Dust2.
Om sommeren tænder du op i grillen på den fælles tagterrasse med en fabelagtig udsigt til solnedgang over fjorden imens du i de kolde vintermåneder må nøjes med udsigten gennem vinduerne imens du smider en film på projektoren og laver varm kakao

Bemærk: Billederne er af en lejlighed på 4. sal. Denne lejlighed ligger på 1. sal. Det er IKKE er krav, at man er studerende for at bo i lejligheden.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 4598 kr./md

Månedlig acconto: 550,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 49 m²

Månedlig husleje: 4598 ,-

A-conto: 550,-

Depositum: 13794 ,-

Forudbetalt leje: 4598,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center