Østergravensgade 12, 2. th, 9000 Aalborg

Hyggelig og dejlig 3-værelses lejlighed

Denne skønne lejlighed byder på moderne komfort og en fantastisk central beliggenhed lige ved Aalborgs gågade, men samtidig tilbagetrukket på en rolig sidegade uden megen trafik. Lejligheden fremstår lys og indbydende, med gennemgående hvide gulve, der forstærker det luftige og moderne udtryk.

Når du træder ind, mødes du af et praktisk entréområde til overtøj, der fører dig videre ind i et rummeligt og lyst køkken-alrum. Køkkenet er stilfuldt og moderne med hvide elementer og opvaskemaskine. Det er indrettet med en køkkenø, som skaber en åben og indbydende atmosfære, ideel til både hverdagsmadlavning og hyggelige stunder med gæster. Køkkenøen fungerer desuden som en naturlig plads til spisebordet, der samler folk omkring maden.

Alrummet rummer også et hyggeligt hjørne til sofa og tv, hvor pejsen skaber en varm og indbydende stemning – perfekt til afslappende aftener.

Fra køkkenet er der adgang til tre rum. Badeværelset, som ligger ligeud, er nyt og moderne med separat bruseniche, god bordplads ved håndvasken, og praktisk vaskemaskine. De hvide vægge brydes flot af brune gulvfliser og en matchende brun bordplade, der tilføjer varme og karakter til rummet.

Til højre finder du et værelse, der kan benyttes som enten soveværelse eller kontor – fleksibelt tilpasset dine behov. Til venstre ligger det rummelige soveværelse med et elegant indbygget dobbeltskab med spejlskydedøre. Her er der god plads til en stor seng, og skabet giver rig mulighed for opbevaring uden at optage unødig plads.

Alt i alt en moderne og hyggelig lejlighed med en ideel beliggenhed midt i byen, tæt på alt hvad Aalborgs centrum har at byde på, men samtidig tilbagetrukket fra larm og trafik.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 6950 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. januar 2025

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. januar 2025

Antal værelser: 3

Størrelse: 61 m²

Månedlig husleje: 6950 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 20850 ,-

Forudbetalt leje: 6950,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Ja

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center