Poul Paghs Gade 29, st. th, 9000 Aalborg

Fin 2-værelses lejlighed i vestbyen

Der er tale om en høj stuelejlighed, der er rigtigt godt udnyttet. Samlet set består boligen af en entré, badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Der hører desuden et mindre kælderrum til lejligheden. Herudover er både husdyr og udlejning tilladt.

Du træder først indenfor i entréen. Herfra har du en dejlig stue på din højre hånd. Her har du et dejligt lysindfald først på dagen, takket være det store vinduesparti ud mod gaden. En anden god detalje er den gode loftshøjde, som giver en god rumfornemmelse.

Lejlighedens soveværelse ligger i forlængelse af stuen. Rummet er stort nok til at du nemt kan have både dobbeltseng og kontorplads.

På det lyse og neutrale badeværelse er der hvidt badmøbel og hvide klinker i brusenichen, der er placeret bagerst i rummet.

Køkkenet i lejligheden er et rigtigt hyggeligt og veludnyttet køkken. Her er et godt lysindfald sidst på dagen, så du kan nyde solens stråler mens du laver mad.

Udenfor er der et dejligt gårdmiljø med havemøbler, og også her er der sol sidst på dagen fra vest. Der er fælles vaskekælder i ejendommen.

Denne lejlighed er beliggende i  – en skøn placering i Vestbyen, meget tæt på både centrum, havnefronten, Fjordparken og masser af indkøbs- og take-away muligheder. Herudover bor du særdeles godt i forhold til nem adgang til offentlig transport i form af både tog og bus.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30148806

Lejenr.: 1214OC

Pris: 4950 kr./md

Månedlig acconto: 450,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 56 m²

Månedlig husleje: 4950 ,-

A-conto: 450,-

Depositum: 14850 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center