Fyensgade 60, 9000 Aalborg

Charmerende 3-værelses lejlighed – En ægte perle i byen

Charmerende 3-værelses lejlighed  – En ægte perle i byen

Oplev den ultimative kombination af charme og komfort i denne fantastiske 3-værelses lejlighed, der strækker sig over 102 kvm. Lejligheden er centralt beliggende og er perfekt for dem, der søger et hyggeligt hjem i hjertet af byen.

Denne lejlighed ligger i et eftertragtet område, kendt for sine fremragende indkøbsmuligheder, spisesteder og meget mere. Lige overfor ejendommen finder du det populære Østre Anlæg, et sted, der tilbyder fredfyldte gåture og naturskønne oplevelser lige ved din dør.

Hjemmet indeholder et imponerende og rummeligt køkken, med masser af skabs- og bordplads, hvilket ligeledes gør sig gældende for den store gang, hvor der er rig mulighed for opbevaring. Gangen leder videre til de to store stuer, med et fantastisk lysindfald. Derudover får du et stort badeværelse med vaskesøjle. Soveværelset har ligeledes en god størrelse og tilbyder godt med opbevaringsplads.

Ejendommen tilbyder en stor, indbydende gårdhave, der fungerer som et fredeligt tilflugtssted i byens travlhed. Her kan man nyde sommeraftenerne med grill og hygge. Derudover får man bekvem cykelparkering, et must i det urbane liv, samt et depotrum.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 7800 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. oktober 2024

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. oktober 2024

Antal værelser: 3

Størrelse: 102 m²

Månedlig husleje: 7800 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 23400 ,-

Forudbetalt leje: 7800,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Ja

Tørretumler: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center